Close search

Катино мезе

4.3
от общо 131 гласа
Време: 70 мин.
Ниво: професионално
Порции: 4

Катино мезе photo-credit Катино мезе

Продукти

100 г съдържат:

  • 285 калории
  • 24 г мазнини
  • 16 г протеини

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото на малки кубчета и го слагаме да се задуши в зехтина.
  2. През това време почистваме и измиваме лука и гъбите и ги нарязваме на ситно.
  3. Когато месото побелее, добавяме ситно нарязаните лук и гъби. Добавяме вода, толкова, че да покрие продуктите.
  4. Добавяме червения пипер и сол на вкус, и оставяме да се задушава на тих огън, докато месото стане крехко и водата се изпари. Добавяме ситно нарязаният магданоз.
  5. Ястието сервираме горещо, като преди това го подправяме с лимоновия сок и черен пипер на вкус.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK