Кебап от свинско месо с пеперони
от общо
128 гласа
Време: 50
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Червено вино
Продукти
- 5 бр. пеперони
- пушен червен пипер
- черен пипер
- сол
- 1 с.л. доматена салца
- 1 равна с.л. брашно
- 2 глави лук
- 3 с.л. олио
- 1 кг свинско месо
Начин на приготвяне
1. Нарязваме месото на хапки и го запържваме в олиото и нарязаните на кръгчета глави лук.
2. Добавяме брашното и доматената салца. Наливаме гореща вода, за да покрие месото.
3. Подправяме със сол, червен и черен пипер и добавяме пепероните. Оставяме на слаб огън докато омекне.
4. За гарнитура може да приготвим картофено пюре или ориз, задушен с масло.
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook