Close search

Китайска туршия

4.3
от общо 128 гласа
Време: 12 ч. и 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 12

Китайска туршия photo-credit Бърза, лесна и вкусна туршия

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме зеленчуците. 
  2. Добавяме всички подправки, разбъркваме без да ги мачкаме и оставяме да предстои 12 часа.
  3. Туршията е готова за консумация. 
  4. Съхраняваме я хладилник, защото в нея няма консервант и на топло ще се развали.

Съвет: По желание, преди сервиране може да "поръсим" с малко соеви кълнове.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK