Close search

Котлети от лаврак

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Котлети от лаврак photo-credit Вкусни котлети от лаврак

Начин на приготвяне

1. Нарязваме лаврака на котлети.

2. Овалваме го в сместа от семола, трохи, галета и подправки.

3. Пържим до златисто в зехтин.

4. Овкусяваме със сол и пипер.

5. Гарнираме с печени зеленчуци - маринован артишок, жълти чушки, чери домати и други по желание.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK