Kulinaria.bg

Крем карамел в тава

4.5
от общо 59 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Видяна: 49348
Крем карамел в тава photo-credit Сочен крем карамел в тава

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме захарта с яйцата. След това прибавяме млякото и ванилията.
  2. Карамелизираме захарта в тавата, в която ще печем крема. 
  3. След като карамела изстине, изсипваме яйчната смес.
  4. Печем в предварително леко загрята фурна, на 200 градуса, около 35 минути (до готовност).
  5. Сервираме изстуден. По желание със сметана или сладолед.
Още от : десерти


0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook