Close search

Крем супа с диви гъби

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Крем супа с диви гъби photo-credit Крем супа с диви гъби

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме, измиваме и нарязваме гъбите, праз лука и кромид лука и ги задушаваме заедно с маслото. 
  2. Добавяме бульона и оставяме да ври за около 25 минути на слаб огън. 
  3. Отделно сваряваме картофените кубчета. 
  4. Пасираме задушените зеленчуци заедно с картофите, докато не се получи гладка хомогенна смес.
  5. Сервираме супата топла, гарнирана с лъжица цедено кисело мляко или сметана.
Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK