Close search

Кростини със смокини и козе сирене здравословноApple 5bb3f88576a082e37938c9cb9e3f7006660e3d66b1cada43561ac40e45e9b150

4.0
от общо 127 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Кростини със смокини и козе сирене photo-credit Хрупкави кростини със смокини и козе сирене

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме франзелата на тънки филийки, напръскваме ги с малко зехтин. 
  2. Запичаме в предварително загрята на 200 градуса фурна, до леко златисто. 
  3. Изваждаме от фурната, завъртаме филийките хляб (с препечената страна надолу), поставяме по парче сирене и парче смокиня на всяка. 
  4. Връщаме във фурната за още 5 минути. 
  5. Изваждаме и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK