Close search

Макарони с лук и кашкавал

3.3
от общо 129 гласа
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Макарони с лук и кашкавал photo-credit Апетитни макарони с лук и кашкавал

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме, нарязваме и запържваме лука в малко зехтин. 
  2. Готовите макарони поставяме в малка тавичка и към тях добавяме запържения лук. 
  3. Разбъркваме добре и добавяме настъргания кашкавал. Поставяме за 5 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна (колкото да се разтопи леко кашкавалът). 
  4. Изваждаме от фурната, добавяме черен пипер на вкус и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK