Close search

Мариновани свински шишчета с бяло вино, лук и чушки

5.0
от общо 126 глас
Време: 12 ч. и 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Мариновани свински шишчета с бяло вино, лук и чушки photo-credit Мариновани свински шишчета с бяло вино, лук и чушки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото на кубчета, поръсваме с подправките и виното, и оставяме да престой 1 нощ.
  2. На другия ден го нанизваме на шишове, като редуваме - месо, чушка, лук.
  3. Поръсваме с маслото и печем на фурна или на скара, като обръщаме.
  4. Сервираме с гарнитура по желание.
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK