Close search

Мариновано червено зеле

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Мариновано червено зеле photo-credit Вкусно мариновано зеле

Начин на приготвяне

1. Нарязваме зелето на тънко и го осоляваме. Оставяме да омекне добре. Измиваме го, за да отстраним солта.

2. Смесваме продуктите в тиган и ги оставяме да кипнат. Махаме от котлона и оставяме да се охлади за 30 мин.

3. Смесваме маринатата със зелето и го слагаме в голям буркан. Съхраняваме на хладно или в хладилник до 2 седмици.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK