Close search

Мини кебапчета с чесън

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 30

Мини кебапчета с чесън photo-credit Мини кебапчета с чесън

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Омесваме добре каймата с кимиона и пресования чесън.
  2. Оформяме 30 малки кебапчета, които преди печене заглаждаме с ръка, натопена във вода с малко оцет.
  3. Печем върху сгорещена скара до готовност.
  4. Сервираме горещи с гарнитура по избор. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK