Close search

Омлет с гъби и босилек

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Омлет с гъби и босилек photo-credit Омлет с гъби и босилек

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме яйцата със солта. 
  2. Нарязваме гъбите и ги прибавяме към яйчената смес, заедно с настърганите сирена. 
  3. Разтапяме маслото в нагорещен тиган, изсипваме и пържим сместа от двете страни.
  4. Сервираме веднага, поръсен с пресния босилек, черен пипер и сол на вкус.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK