Close search

Омлет с грах

3.5
от общо 131 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Омлет с грах photo-credit Сочен омлет с грах и сметана

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Ако използваме дълбоко замразен грах, първо го попарваме във вряща вода и го изцеждаме веднага след това. 
  2. В купичка разбиваме яйцата, сметаната и граха. Добавяме сол и черен пипер на вкус. 
  3. Разтапяме маслото в тиган и изпържваме омлета. 
  4. Сервираме горещ.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK