Close search

Омлет с кашкавал и сирене

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Омлет с кашкавал и сирене photo-credit Сочен омлет с кашкавал и сирене

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Отделно счупваме яйцата (предварително добре измити в хладка вода или сапун) и ги разбъркваме леко със сиренето и кашкавала. 
  2. Объркваме добре всичко и го изсипваме в сгорещен със зехтина тиган.  
  3. Сместа пържим от двете страни до готовност.  
  4. Омлетът поднасяме топъл, гарниран със свежи зеленчуци.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK