Close search

Орикете с наденица

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Орикете с наденица photo-credit Орикете с наденица

Начин на приготвяне

1. Слагаме голяма тенджера с подсолена вода да заври. Изсипваме вътре пастата орикиете и варим според укзанията. По желание можем да я заместим с друг вид паста. Към края на варенето добавяме нарязаните броколи.

2. Обелваме наденичките и ги нарязваме на малки парченца. Загряваме зехтина в голям тиган и добавяме парченцата наденица, чесъна, лютия пипер. Пържим около 3-4 мин.

3. Когато пастата и зеленчуците са готови, оцеждаме ги добре и ги слагаме в тиган заедно с настъргания пармезан. Подправяме със сол и едросмлян черен пипер.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK