Close search

Пълнен патладжан с лек сос

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пълнен патладжан с лек сос photo-credit Пълнен патладжан с лек сос

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме патладжана, режем го на половина по дължина и го запичаме съвсем леко в предварително загрята на 180 градуса фурна.
  2. Нарязваме стария лук, пресния лук и моркова на ситно и ги запържваме заедно с агнешката кайма, и царевицата.
  3. Овкусяваме със сол и черен пипер.
  4. Готовата планка я поставяме във вече запечения патладжан.
  5. За соса: смесваме майонезата с киселото мляко и овкусяваме с бял пипер.
  6. Гарнираме със ситно нарязаният магданоз и нар.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK