Close search

Пълнена пъстърва

5.0
от общо 127 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Пълнена пъстърва photo-credit Пълнена пъстърва с орехи и топено сирене

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и подсушаваме пъстървите. 
  2. Правим смес от орехите, ситно нарязаните лук и копър, натрошеното топено сирене, солта и подправките. 
  3. Печем пъстървите, първо покрити с фолио "Fino", а после допичаме без него до получаване на хрупкава коричка. 
  4. Поднасяме топла, с гарнитура по желание (зелена салата, задушени зеленчуци или печени картофки).

Съвет: 

Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Carrefour", "Метро", "Пикадили" и "Темпо". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък).  

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK