Пълнени яйца с пресен лук
Продукти
- 1 връзка пресен лук
- 1 щипка шарена сол
- сол на вкус
- 1 щипка черен пипер
- 0,5 ч.л. червен пипер
- 60 г краве масло
- 120 г сирене
- 5 яйца
Начин на приготвяне
- Сваряваме яйцата твърдо. Обелваме ги и ги разрязваме на две половинки по ширина.
- Изваждаме жълтъците. От върховете на белтъците изрязваме малко, за да стоят яйчените половинки изправени.
- Намачкваме жълтъците с вилица, заедно със сиренето, кравето масло, нарязаният лук, червения пипер, черния пипер и сол на вкус.
- Със сместа напълваме "кошничките" от белтъците.
- Преди сервиране, по желание поръсваме с малко магданоз и черен пипер.
Печени чушки със сирене
Измиваме и изчистваме чушките от семето. В отделен съд разбиваме яйцата, прибавяме настърганото сирен...
Торта с моркови и канела
Настъргваме морковите на фино ренде. Смиламе печените орехови ядки с малко захар. В отделна купа смес...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook