Close search

Пълнени яйца с пресен лук

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Пълнени яйца с пресен лук photo-credit Пълнени яйца с пресен лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме яйцата твърдо. Обелваме ги и ги разрязваме на две половинки по ширина.
  2. Изваждаме жълтъците. От върховете на белтъците изрязваме малко, за да стоят яйчените половинки изправени.
  3. Намачкваме жълтъците с вилица, заедно със сиренето, кравето масло, нарязаният лук, червения пипер, черния пипер и сол на вкус.
  4. Със сместа напълваме "кошничките" от белтъците.
  5. Преди сервиране, по желание поръсваме с малко магданоз и черен пипер. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK