Close search

Пълнени яйца със сирене, горчица и бекон

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 12

Пълнени яйца със сирене, горчица и бекон photo-credit Пълнени яйца със сирене, горчица и бекон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Обелваме яйцата и ги срязваме всяко на две части. 
  2. Изваждаме жълтъците и ги поставяме в голяма купа.
  3. Към жълтъците добавяме горчицата и разбъркваме внимателно.
  4. Разбърквайки добавяме и сирената. Бъркаме до хомогенна смес.
  5. С получената смес пълним яйцата. Поръсваме с бекона. 
  6. Преди сервиране гарнираме с дивия лук.
Още от : предястия

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK