Close search

Панакота с ванилия

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: средно
Порции: 2

Панакота с ванилия photo-credit Панакота с ванилия

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Накисваме желатина до омекване.
  2. Кипваме сметаната, млякото и захарта.
  3. Прибавяме ванилията.
  4. Прибавяме желатина и прецеждаме.
  5. Разпределяме сместа в купички и охлаждаме за около 5 часа в хладилник.
  6. По желание, преди поднасяне гарнираме с пресни плодове.
Още от :

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK