Close search

Пандишпанов кекс с шоколадова глазура

5.0
от общо 126 глас
Време: 95 мин.
Ниво: средно
Порции: 10

Пандишпанов кекс с шоколадова глазура photo-credit Пандишпанов кекс с шоколадова глазура

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме яйцата на пяна. След това добавяме захарта и разбиваме много добре. 
  2. Прибавяме нишестето с разбъркания в него бакпулвер и ванилия. Накрая добавяме олиото и разбъркваме хубаво.
  3. Печем в предварително загрята  до 180 градуса фурна. 
  4. След като кексът се изпече го оставяме да изстине, след което го поливаме с разтопения на водна баня млечен шоколад. След това правим ивички с разтопения на водна баня бял шоколад. Накря поръсваме с фъстъците и оставяме да "стегне". 
  5. Сервираме.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK