Close search

Паниран печен патладжан

3.0
от общо 127 гласа
Време: 100 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Паниран печен патладжан photo-credit Паниран печен патладжан

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме патладжана. 
  2. В купа изсипваме оцета и поставяме нарязания патладжан да кисне около час. 
  3. След това ги изцеждаме добре. 
  4. В купа смесваме маслото и галетата и в тях овалваме парчетата патладжан. 
  5. Поставяме върху намаслена тавичка и печем до готовност.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK