Close search

Панирани банани

3.6
от общо 133 гласа
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Панирани банани photo-credit Панирани банани с прясно мляко

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме яйцата, към тях прибавяме прясното мляко, брашното и ванилията. Трябва да стане рядко тесто, като каша. 
  2. Обелваме бананите. По желание може да ги нарежем по дължина или да ги оставим цели. 
  3. Потапяме бананите в кашата и ги пържим в маслото, до получаването на златиста коричка.
  4. Сервираме топли, по желание гарнирани с топка сладолед или сос от карамел, шоколад или сметана.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK