Close search

Панирани чушки с галета

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Панирани чушки с галета photo-credit Панирани чушки с галета

Начин на приготвяне

  1. Чушките се изпичат, обелват и почистват от семената.
  2. Посоляват се и се панират в брашно.
  3. Оставят се да престоят 10-15 минути, за да се стегне брашното.
  4. Потапят се в разбитите яйца, след което се овалват в галета.
  5. В тиган се сгорещява олио.
  6. Панираните чушки се изпържват до златист цвят от всяка страна.
  7. Подреждат се в чинии и се поднасят.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK