Close search

Панирани пилешки хапки

4.0
от общо 127 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Панирани пилешки хапки photo-credit Панирани пилешки хапки

Начин на приготвяне

  1. Смесваме брашното, галетата, куркумата, корнфлейкса, яйцата, бирата, сол и черен пипер. В сместа оваляме тънко нарязаните парчета пиле и пържим в зехтин.
  2. Изваждаме панираното пилешко от тигана и го поставяме върху домакинска хартия, за да отстраним ненужната мазнина. 
  3. По желание, преди сервиране поливаме с малко прясно изцеден лимонов сок. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK