Close search

Панирани пилешки кожички

5.0
от общо 127 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Панирани пилешки кожички photo-credit Хрупкави панирани пилешки кожички

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме пилешката кожичка, подсушаваме я и я натъркваме със сол. 
  2. През това време в купа разбиваме яйцата с прясното мляко. 
  3. Всяка кожичка овалваме първо в брашно, после в яйчната смес, и най-накрая обилно в галета.
  4. Пържим в силно сгорещено олио. 
  5. Отцеждаме ги върху хартиена салфетка и ги поднасяме с гарнитура по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK