Close search

Панирани свински шницели с пармезан

5.0
от общо 126 глас
Време: 85 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Панирани свински шницели с пармезан photo-credit Панирани свински шницели с пармезан

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме филето и начукваме шницели на тънко. Оставяме да престои за един час в смес от половината прясно мляко, горчицата, солта и черния пипер. 
  2. Пържим шницелите в нагорещено олио, като ги потапяме първо в смес от останалото мляко и разбитите яйца, смес от галетата и пармезана и отново яйчената смес. 
  3. Поднасяме със салата по избор и пържени картофки.
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK