Close search

Панирани тиквички

5.0
от общо 130 гласа
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Панирани тиквички photo-credit Панирани тиквички

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме много добре тиквичките и ги нарязваме на тънко.
  2. В купа разбиваме яйцата, заедно с брашното, корнфлейкса и галетата.
  3. Всяка тиквичка топим в сместа и пържим в силно нагорещено олио.
  4. Сервираме със свежа салата по избор. 
Още от : предястия

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK