Close search

Пърленка с кашкавал здравословноApple

4.8
от общо 131 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: средно
Порции: 2

Пърленка с кашкавал photo-credit Вкусна пърленка с кашкавал

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разтваряме маята в топлата вода заедно със захарта. 
  2. След като се активизира, добавяме към нея всички останали продукти без кашкавала и замесваме средно меко, еластично тесто. 
  3. Оставяме тестото да втаса около половин час.
  4. След това от тестото правим топки, които с намаслени ръце изтъняваме на тънки питки. 
  5. Настъргваме кашкавала и го поръсваме отгоре.
  6. Печем във фурна или на скара, до златисто (около 3-4 минути). 
  7. След като извадим от фурната, по желание поръсваме с малко ситно нарязан магданоз. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK