Close search

Пържена цаца

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пържена цаца photo-credit Хрупкава цаца

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме добре цацата и я посоляваме обилно. 
  2. Смесваме брашното с подправката за риба. 
  3. Овалваме цацата в брашното, после в разбитите яйца и я пържим в горещо олио.
  4. Сервираме с резенчета лимон и/или салата по избор, поръсена със ситно нарязан магданоз.
Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK