Close search

Пържени пилешки хапки с чесън и черен пипер

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пържени пилешки хапки с чесън и черен пипер photo-credit Пържени пилешки хапки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Пилешките гърди се измиват, подсушават и нарязват. 
  2. Посоляват се и поръсват с чесъна на прах. 
  3. В кутия се слага брашното и черният пипер. 
  4. Добавя се пилешкото месо и кутията се затваря добре. 
  5. Кутията се раздрусва и обръща няколко пъти, за да може месото да се покрие равномерно с брашнената смес. 
  6. В дълбок тиган се слага олио с височина около два пръста. 
  7. Изпържват пилешките хапки от двете страни до златист цвят. 
  8. Готовите пържени пилешки хапки се поставят върху кухненско руло, за да се отцедят и се сервират със свежа салата.
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK