Close search

Паста кон Вонголе

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Паста кон Вонголе photo-credit Паста кон Вонголе

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме пастата в послена вода, според указанията на опаковката.
  2. През това време почистваме и нарязваме лука, магданоза и чесъна.
  3. Запалваме котлона и в дълбок тиган (тип "уок") слагаме зехтина.
  4. Добавяме лука, чесъна и магданоза.
  5. След това добавяме и стритите люти чушки.
  6. Измиваме и нарязваме чери доматите и прибавяме и тях.
  7. Прибавяме горчицата и мидите. Разбъркваме леко през цялото време.
  8. Добавяме внимателно виното и отново разбъркваме.
  9. Накрая добавяме пастата. Разбъркваме добре и снемаме от котлона.
  10. Сервираме с чаша бяло вино.

Паста кон Вонголе по рецепта на Михаил Заимов от предаването "Гладни момичета".

Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK