Close search

Печена тиква с масло и розмарин

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Печена тиква с масло и розмарин photo-credit Сочна печена тиква с масло и розмарин

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме тиквата. Поставяме я в тава. 
  2. Поливаме я с маслото и поръсваме с розмарина. 
  3. Добавяме малко вода да покрие леко тавичката и поставяме в предварително загрята на 200 градуса фурна.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK