Close search

Печена тиква с мед и орехи здравословноApple

3.2
от общо 258 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Печена тиква с мед и орехи photo-credit Печена тиква с мед, орехи и канела

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и подреждаме парчетата тиква в тавичка. Заливаме ги с вода, колкото да се покрие дъното на тавата.
  2. Печем на 200 градуса до пълното омекване на тиквата, около 40 минути.
  3. След като тиквата е изпечена, поръсваме с канела и смляни орехи и мед.

5 Коментара

  1. Small
    jnetoto

    I’ve been exploring for a little for any high quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this info So i’m happy to convey that I’ve a very good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make sure to don’t forget this website and give it a look regularly. jnetoto

  2. Small
    bandar toto macau

    You could certainly see your enthusiasm in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. Always go after your heart. bandar toto macau

  3. Small
    Елица

    Моля, поправете рецептата-мед не се приготвя над 60 градуса, защото става опасен. След като се извади тиквата тогава се слага мед.

  4. Small
    Kulinaria.bg

    Благодарим за коментара, коригирахме рецептата.

  5. Small
    Севделина

    Орехите изгоряха. Съветвам да ги добавите към края или след печенето!

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност