Печена тиква с мед и орехи
здравословно
Продукти
Начин на приготвяне
- Измиваме и подреждаме парчетата тиква в тавичка. Заливаме ги с вода, колкото да се покрие дъното на тавата.
- Поливаме парчетата тиква с меда, поръсваме с канелата и смлените орехи.
- Печем на 200 градуса до пълното омекване на тиквата, около 40 минути.
Съвет: Ако обичаме повече орехи, може да поръсим тиквата допълнително, след като сме я изпекли.
Шоколадова торта "Трюфел"
Нарязваме/накъсваме маслото на парченца.В купа натрошаваме бисквитите на ситно, смесваме ги с маслото...
Печено сирене "Халуми"
Намазваме сиренето с малко зехтин, поставяме го в тавичка върху хартия за печене.Печем на скара или в...
2 Коментара
Орехите изгоряха. Съветвам да ги добавите към края или след печенето!
Орехите изгоряха. Съветвам да ги добавите към края или след печенето!