Close search

Печена тиква с мед и орехи здравословноApple

3.3
от общо 142 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Печена тиква с мед и орехи photo-credit Печена тиква с мед, орехи и канела

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и подреждаме парчетата тиква в тавичка. Заливаме ги с вода, колкото да се покрие дъното на тавата.
  2. Поливаме парчетата тиква с меда, поръсваме с канелата и смлените орехи.
  3. Печем на 200 градуса до пълното омекване на тиквата, около 40 минути. 

Съвет: Ако обичаме повече орехи, може да поръсим тиквата допълнително, след като сме я изпекли.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK