Close search

Печени домати с чесън и зехтин

4.5
от общо 127 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печени домати с чесън и зехтин photo-credit Апетитни печени домати с чесън и зехтин

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и нарязваме доматите.
  2. Почистваме, измиваме и нарязваме чесъна.
  3. В тавичка подреждаме доматите и чесъна. Посоляваме ги и заливаме със зехтина.
  4. Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна, около 15-20 минути.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK