Close search

Печени филийки със сирене фета и червен лук

3.0
от общо 127 гласа
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Печени филийки със сирене фета и червен лук photo-credit Вкусни филийки с фета сирене и лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Намазваме филиите с маслото. 
  2. Почистваме, измиваме и нарязваме на ситно лука и поставяме от него върху всяка филия. 
  3. Върху всяка филия добавяме и от нартошеното сирене фета. 
  4. Поръсваме с ригана и поставяме в предварително загрята на 200 градуса фурна, за около 10 минути. 
  5. Изваждаме и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK