Close search

Печени картофи с гъби и кашкавал

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печени картофи с гъби и кашкавал photo-credit Вкусни печени картофи с гъби и кашкавал

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Картофите се измиват, обелват и се нарязват. 
  2. След това се сваряват в подсолена вода. Отделно се сваряват гъбите. 
  3. Картофите и гъбите се изсипват в тавичка, добавят се подправките и се разбърква добре. Отгоре се поръсва с настъргания кашкавал, слага се маслото накъсано на парченца, и ястието се запича във фурната.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK