Close search

Печени картофи с хималайска сол и масло

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печени картофи с хималайска сол и масло photo-credit Сочни печени картофи с хималайска сол и масло

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и сваряваме картофите. Обелваме ги и ги нарязваме.
  2. В тава слагаме картофите, маслото, хималайската сол и черен пипер на вкус. Добавяме водата.
  3. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, около 50 минути.
  4. Сервираме като предястие или гарнитура. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK