Close search

Печени картофи с масло и босилек

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Печени картофи с масло и босилек photo-credit Ароматни картофи с масло и босилек

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и сваряваме картофите. Обелваме ги и ги нарязваме. 
  2. В тава слагаме картофите, маслото, сол и черен пипер на вкус. Добавяме водата. 
  3. Печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути. 
  4. Добавяме босилека, разбъркваме и връщаме тавата отново във фурната за 5 минути.
  5. Сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK