Close search

Печени мини кюфтенца с черен и червен пипер

5.0
от общо 126 глас
Време: 65 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Печени мини кюфтенца с черен и червен пипер photo-credit Ароматни мини кюфтенца с черен и червен пипер

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Слагаме каймата в голяма купа и я размесваме с дребно нарязания лук и магданоз.
  2. След това я овкусяваме с подправките - освен черен, червен пипер и кимион може да добавим  и много ситно нарязана люта чушка, 1-2 скилидки чесън, чубрица.
  3. От така получената кайма оформяме кръгли кюфтенца, които притискаме между дланите (помага, ако потопим ръцете си във вода). 
  4. Нареждаме кюфтенцата в намаслена тава.
  5. При печенето, ги обръщаме без да ги пробождаме.
  6. Поднасяме кюфтенцата топли, с гарнитура от свежа салата по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK