Close search

Печени наденички с масло и чесън

4.5
от общо 127 гласа
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Печени наденички с масло и чесън photo-credit Печени наденички с масло и чесън

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Загряваме скара или барбекю. 
  2. В купа смесваме маслото, пресования чесън и олито, разбъркваме ги добре и намазваме скарата с тях. 
  3. Поставяме наденичиките, цепнати на повърхността върху вече намаслената и нагорещена скара. 
  4. Изпичаме от двете страни и сервираме. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK