Close search

Печени пълнени картофи със зелен лук, яйца и бекон

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: средно
Порции: 2

Печени пълнени картофи със зелен лук, яйца и бекон photo-credit Печени пълнени картофи с лук, яйца и бекон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Обелваме и издълбаваме картофите като ладии. 
  2. Приготвяме плънка от задушените в малко мазнина ситно нарязан лук и доматите, към които след отстраняването им от огъня прибавяме натрошеното сирене и кашкавала. 
  3. Напълнените картофи заливаме с мазнината, чукваме по 1 яйце на всеки, поръсваме с малко черен пипер и печем до омекване. Добавяме листчетата бекон и отново ги запичаме леко. 
  4. Поднасяме със салата по избор.
Още от : предястия

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK