Close search

Лимонов сладкиш с бяла шоколадова глазура

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: средно
Порции: 10

Лимонов сладкиш с бяла шоколадова глазура photo-credit Лимонов сладкиш с бяла шоколадова глазура

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме захарта с яйцата до побеляване. 
  2. Добавяме разтопеното масло и разбиваме добре. 
  3. След това добавяме млякото, лимоновата кора и ванилията. 
  4. Бакпулверът и брашното ги смесваме, и изсипваме в сместа. Добавяме лимоновия сок. 
  5. Печем на 180 градуса, около 45-50 минути.
  6. След като сладкишът хубаво изстине го поливаме с разтопения на водна баня бял шоколад. По желание може да гарнираме с плодове по избор.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK