Close search

Печени пресни картофи

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Печени пресни картофи photo-credit Сочни преси картофки с копър и чесън

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и изтъркваме добре картофите. Нарязваме ги на едри кръгчета.
  2. Слагаме ги в тава, в която добавяме ситно нарязаните чесън и копър.
  3. Сипваме малко зехтин, поръсваме със сол и черен пипер, може и с една щипка сух розмарин или босилек, но много малко, за да не превземат вкуса на копъра. Заливаме с една малка чашка вода и разбъркваме добре.
  4. Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна.
  5. Сервираме горещи.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK