Печени пресни картофи с босилек
Продукти
- 800 г пресни картофи
- 2 скилидки чесън
- 15 г босилек , пресен
- 1 ч.л. черен пипер
- 3 с.л. зехтин
- сол на вкус
Начин на приготвяне
- Измиваме много добре картофите.
- Почистваме и измиваме чесъна. Нарязваме го на ситно.
- Нарязваме босилека.
- Картофите, босилека, чесъна, зехтина и останалите подправки слагаме в голяма тава и ги разбъркваме. Добавяме вода, до средата на тавата.
- Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна (около 50 минути), като от време на време разбъркваме.
Сьомга с ароматни билки
Осоляваме сьомгата от двете страни.Смесваме меда и балсамовия оцет, и намазваме плътен слой върху едн...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook