Close search

Печени пресни картофи с масло и магданоз

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печени пресни картофи с масло и магданоз photo-credit Печени картофи с масло и магданоз

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме много добре картофите и ги нарязваме. 
  2. Поставяме ги в тавичка и добавяме сол на вкус. Разбъркваме внимателно. 
  3. Добавяме около 1 ч.ч. вода и поставяме в предварително загрята на 200 градуса фурна. Печем до готовност (около 40-45 минути). 
  4. През това време почистваме и нарязваме на ситно магданоза. 
  5. След като извадим картофите от фурната им добавяме магданоза и черен пипер на вкус. 
  6. Разбъркваме внимателно и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK