Печени пресни картофи с розмарин и масло
Продукти
- сол на вкус
- 2 с.л. олио
- 15 г розмарин
- 100 г масло , разтопено
- 450 г пресни картофи
Начин на приготвяне
- Измиваме много добре картофите (без да ги белим).
- Срязваме ги (без да ги режем изцяло) на кръгчета, между които поръсваме с ригана. Посатвяме ги в тавичка.
- Смесваме разтопеното масло с олито и солта, и поливаме картофите.
- Добавяме около 1 ч.ч. вода и поставяме в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, за около 45-50 минути.
- Изваждаме и сервираме.
Пролетен коктейл за здраве и сила
Почистваме много добре цвеклото и морковите. Нарязв...
Мъфини със сметанов крем и боровинки
В дълбока купа смесваме сухите съставки - брашното,...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook