Close search

Печени пресни картофи с розмарин и масло

5.0
от общо 126 глас
Време: 65 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печени пресни картофи с розмарин и масло photo-credit Вкусни печени пресни картофи с розмарин и масло

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме много добре картофите (без да ги белим). 
  2. Срязваме ги (без да ги режем изцяло) на кръгчета, между които поръсваме с ригана. Посатвяме ги в тавичка. 
  3. Смесваме разтопеното масло с олито и солта, и поливаме картофите. 
  4. Добавяме около 1 ч.ч. вода и поставяме в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, за около 45-50 минути. 
  5. Изваждаме и сервираме. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK