Close search

Печени свински късчета

4.7
от общо 128 гласа
Време: 65 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печени свински късчета photo-credit Сочни печени свински късчета

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото на парченца и ги овкусяваме с подправките.
  2. В купа разбъркваме меда с горчицата и овалваме месото хубаво.
  3. Поставяме в тава и заливаме с виното и вода, колкото да се покрие месото.
  4. Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 50 минути, като обръщаме месото, за да се запече и от двете страни.
  5. Поднасяме с гарнитура по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK