Печени свински късчета
Продукти
- 5 мл. лимонов сок
- 3 г червен пипер
- 3 г черен пипер
- сол на вкус
- 60 мл. бяло вино
- 3 с.л. мед
- 4 с.л. горчица
- 1 кг. свинско месо
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото на парченца и ги овкусяваме с подправките.
- В купа разбъркваме меда с горчицата и овалваме месото хубаво.
- Поставяме в тава и заливаме с виното и вода, колкото да се покрие месото.
- Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 50 минути, като обръщаме месото, за да се запече и от двете страни.
- Поднасяме с гарнитура по избор.
Жито със зеленчуци
Почистваме и нарязваме на ситно лука. Запържваме го в олиото. Прибавяме ориза и пържим докато оризът ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook