Close search

Печено свинско месо с лук

5.0
от общо 126 глас
Време: 90 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печено свинско месо с лук photo-credit Апетитно печено свинско месо с лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото на средно големи парчета и го натриваме добре с подправките и соевия сос. Оставяме го да престой така около 12 часа в хладилник.
  2. Почистваме и нарязваме лука. Овкусяваме го със сол и черен пипер на вкус.
  3. Изваждаме месото от хладилника и го поставяме в тавичка.
  4. Добавяме лука и бирата.
  5. Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна, около 1 час.
  6. Изваждаме и сервираме. 

Съвет: Месото, както и лука може да изпечем на барбекю.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK