Close search

Печено свинско с лук

3.0
от общо 127 гласа
Време: 12 ч. 70 мин.
Ниво: средно
Порции: 2

Печено свинско с лук photo-credit Сочно печено свинско с лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото и го натриваме добре с подправките и соевия сос. Оставяме го да престой така около 12 часа в хладилник.
  2. Почистваме и нарязваме лука. Овкусяваме го със сол и черен пипер на вкус.
  3. Изваждаме месото от хладилника и го поставяме в тавичка.
  4. Добавяме лука и бирата.
  5. Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна, около 1 час.
  6. Изваждаме и сервираме. 

Съвет:

Месото, както и лука може да изпечем на барбекю.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK